Ćorak. Čitavo vrijeme na stand by, kao, sad ću se nečeg prihvatiti, zapravo sam se samo vrtila k'o piškur u loncu, a ništa konkretno vam nemam za pokazati.
Ali, da umirim grižnju savjest i podignem si moral, jer ipak nisam baš tako besposlena kako se to meni čini, samo sam si zadala prežestok ritam u posljednje vrijeme, pa mi se tim više, kad u dva dana nemam ništa za pokazati, čini da sam lijema. No, kad se osvrnem za sobom, u proteklih sam dva tjedna objavila postova, koliko ih inače objavim u mjesec dana :). Stoga, meni za dušu, slijedi rekapitulacija i onoga što sam u posljednja dva mjeseca radila, a da ni na koji način nije pokazano ni objavljeno na blogu.
A ponešto od onoga što sam radila tek čeka svoj trenutak. :D
1. Janjetina sa začinskim biljem, recept koji bi vam ovih dana mogao dobro doći.
2. Ako ste filmofil, nećete odoljetida se i u vašem tanjuru nađu Svinjski medaljoni u umaku od šafrana, mesna izvedenica recepta za Jakobove kapice iz filma "Bez rezervacije" s Catherine Zeta-Jones
3. Ljubiteljima složenaca za oko bi mogla zapeti Shepherd's pie ili Pastirska pita
4. Niti jedan ljubitelj mesa ne bi trebao propustiti probati Branimir odrezak. Svo vrijeme utrošeno na pripremu, isplatit će se istog časa kad zagrizete.
5. Krepkom pilećom juhicom recite Volim te, bez obzira na datum.
joj ta juhica zadnja je ono sto mi je trebalo prsli tjedan kad me strefila viroza.. neka temepratura i prehlada.. a taman sa se ponadala kako je prosla jos jedna zima a da nisa bila bolesna :/ ovdje proljece nikako da grane =(
OdgovoriIzbrišiJuhica je i mene oborila s nogu a tvoju pastirsku pitu već mjerkam neko vrijeme ali kako je suprug na dužem bolovanju on je preuzeo kuhinju pa se i ne motam ako baš ne trebam.
OdgovoriIzbriši