petak, 3. siječnja 2014.

:: Poseban Prilog Petkom: Što ste najviše voljeli u T and T kuhinji i ateljeu protekle godine ::

Još jedna je za nama. :) 


I iako mi statistika, mjerenja posjećenosti i sl. "jako važne" matematike, idu prilično na živčeke :/, stisnula sam i ja datume i gumbeke da vidim što ste i kojim intenzitetom voljeli od prošlogodišnjih postova. :) 

A pametni programi kažu: 

1. Broj jedan na vašoj top listi postova objavljenih protekle godine, ujedno je i prvi post protekle godine, što mu je dalo dovoljno vremena da se na to prvo mjesto i popne ...... :)  



2. Drugo je mjesto zauzeo meni vrlo drag tutorijal o tome kako kutije od cipela pretvoriti u kutije za vrpce. 





3. Još jedan tutorijal i ideja na koju sam baš ponosna, kako ljupko iskoristiti pametno polupanu čašu! :) 




4. Četvrti su prešani talijanski sendviči. Kad ih čovjek vidi, jasno mu je zašto je tako. :) Čak i sad, nakon što smo do nosa napunjeni svom mogućom hranom, oni imaju moć izazvati zazubice. :) 




5. Na petom su mjestu ukiseljeni patlidžani. I za njih mi je posebno drago, jer posebno su fini. :) 




6.  Slijedi šesto mjesto i moja rođendanska, prvoaprilska 




7. Sedmi je, za VOLIM MESO pripremljen recept 




8. Na osmom su mjestu 




9. Deveta je priča o Malom placu na tavanu i 




10. A kao desetog ste najviše voljeli 



Uglavnom nemam zamjerki na vaše favorite i simpatije, ali ću si ostaviti pravo da izaberem svojeg favorita, kojeg smatram nepravedno zapostavljenim protekle godine. :) 



Još jednom svima hvala na praćenju i puno sreće u novoj godini. Ja nastavljam radno, ideja i projekata ne manjka, samo da nam je svima još malo više opipljivih efekata od istog. 

Čitamo se! :) 

Broj komentara: 8:

  1. Zaista je sve impozantno ali Boeuf Bourguignon i okruglice od parenog tijesta koji sam isprobala nas je sve bacio u nesvest :-) Sad stalno čujem, kad ćeš, kad ćeš ponovo. Ove lepe i jednostavne knedlice udevam na sto mesta. Odlično se zamrzavaju!

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala i tebi...jer smo svi mi uživali u tvojim postovima, pričama, receptima, tutorijalima,...

    OdgovoriIzbriši
  3. Onu pizzu sa sirom i maslačkom sam bila radila i naravno guštala! Želim ti sve najbolje u 2014!

    OdgovoriIzbriši
  4. Moj favorit je bila ova cuvena torta sampanj tortica. Zelim ti sve najbolje u narednoj godini i puno srece sa tvojim novim projektima.

    OdgovoriIzbriši
  5. ja sam nekako više zapamtila tvoje diy projekte, one krasne kutije i idealno rješenje kako sačuvati ukrasne vrpce da se ne zapetljaju.
    a ovi prešani sendviči mi svaki put privuku pažnju!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve je fantasticnooooooooooooooooooo, zelim ti puno zdravlja, radosti i predivnih projekata (kao i do sada) u Novoj godini!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala vam puno! Baš su mi se svidjeli vaši komentari u kojem svaka ima svog favorita. :) Sve najbolje vam još jednom i čitamo se i kuhamo i kraftamo! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve je predivno i zasluženo favorizovano:) U svakom slučaju ti si umetnica, bilo u kulinarskoj ili craft varijanti:)

    OdgovoriIzbriši